Zahtjevi i potrebe naših kupaca postaju sve zahtjevniji i zato nam je glavni cilj udovoljiti. Naše aktivnosti uključuju i pružanje širokog spektra rasvjete kao što su osvjetljenje gradova i sela ili osvjetljenje unutrašnjosti i eksterijera.

Rasvjeta gradova i sela

Trenutačni glavni problem mnogih općina je kritično stanje javne rasvjete. Bogate reference iz već realiziranih projekata osigurat će da IMAO bude izvrstan partner na ovom području ne samo u cjelokupnoj obnovi. To pokazuje rad našeg tima s najnovijom tehničkom i softverskom opremom. Klijent dobiva laganu studiju koja pomaže da se odluči za pravo rješenje. Osim projektiranja i dizajniranja najprikladnije rasvjete, pružamo i ugradnju i ožičenje. U suradnji s bankarskim institucijama refinanciramo ovu investiciju i lokalne samouprave imaju priliku smanjiti potrošnju na osvjetljenje gradova i općina. Javna rasvjeta pomaže povećati sigurnost na ulici i smanjiti kriminal. Naše usluge uključuju i rasvjetne parkove, zgrade, povijesne spomenike i graditeljske elemente.

Unutarnja i vanjska rasvjeta

Osim osvjetljenja gradova i sela, u okviru projekata i električnih instalacija, fokusiramo se i na unutarnju i vanjsku rasvjetu. S obzirom na tehničke standarde i zahtjeve, osvijetlit ćemo:

  • Vanjski i unutarnji prostori zgrada
  • Sportski tereni i odmarališta
  • Proizvodne hale
  • Trgovački centri i slično

Naš tim brine ne samo za dizajn i dizajn pogodne i funkcionalne rasvjete, već i za ugradnju, uključujući isporuku materijala. Te činjenice možete vidjeti tako što ćete se obratiti.